duminică, 28 februarie 2010

COMUNICAT

Sîmbătă, 26 februarie 2010, aproximativ 150 de cadre în rezervă şi retragere din M.Ap.N, M.I (Poliţie şi Jandarmerie ) şi S.R.I.din garnizoanele: Constanţa, Mangalia, Medgidia, Basarabi, Topraisar şi Mihail Kogalniceanu s-au întîlnit cu o delegaţie a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, condusă de către secretarul general, Col.(r) Constantin Monac.
Urmare a dezbaterilor care au avut loc s-a hotărît înfiinţarea Filialei Constanţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, activitatea acesteia urmând a fi condusă de către un Birou Operativ compus din :
-Presedinte – col.(r) Remus Macovei;
-Vicepresedinţi – cdor.(r) Ioan Toma, col.(r) Constantin Marin, col.(r) Gheorghe Hărăbor, col.(r) Cătălin Dănulescu, lt.col.(r) Emil Mocanu, lt.col.(r) Alixandru Bălan;
-Secretar general – cdor.(r) Neculiţă Canea;
Militarii constituiţi în această structură îşi propun, ca prin mijloace specifice luptei sindicale, să apere drepturile, onoarea şi demnitatea cadrelor active, in rezerva şi în retragere. Ca reactie imediată, va acţiona împotriva includerii în conţinutul Legii privind sistemul unitar de pensii publice a propunerilor incorecte şi nedrepte ale Guvernului, cu privire la pensiile militarilor, acestea având un caracter antiuman, anticonstituţional şi antieuropean.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate
Filiala Constanţa
Presedinte
Col.(r) Remus Macovei

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru organizarea acestui eveniment.
    Cu respect,
    Lt. Col.(r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  2. Citesc si ma crucesc!
    Pe langa Asociatii, au aparut sindicate si federatii. Iar lupta pentru sefie continua … si nu numai … pentru bani, pentru fonduri, pentru sferele de influenta.
    Acolo sunt generali, iar aici sunt colonei … veniti la mine si lasati generalii!
    Sunt primele lucruri care ies in evidenta citind inclusiv comentariile.
    Nu fac parte din nici o asociatie, sindicat sau federatie, deci … nu tin cu nimeni si nu vreau altceva decat ca aceasta haina militara sa fie respectata in baza a ceea ce face, conform legilor nationale si internationale, la care Romania a aderat. Iar prima aderare majora a fost in cadrul NATO, aderare insusita de catre guvernantii romani cu turle si trambite.
    Un lucru este cert: NU SUNTEM UNITI! Ni se cere acest lucru de catre toate organizatiile aparute, dar tocmai ele sunt cele care incalca acest principiu. De ce?
    Domne Macovei,daca erai general te mai autointitulai presedinte de sindicat?!Mi-e rusine!

    RăspundețiȘtergere