miercuri, 5 mai 2010

COMUNICAT

I. Pe data de 08.05.2010 ora 13.30 la CURTEA BRANCOVENEASCA din Mun.Constanta str.Vasile Lupu nr.34(in spatele Capitol a doua strada la dreapta de pe str.Mircea cel Batran) va avea loc Adunarea Generala a S.C.M.D. - Filiala Constanta, cu urmatoarea ordine de zi:
     1. Inmanarea legitimatiilor de membru;
     2.Bilantul activitatii desfasurate in perioada 26.02-05.05.2010;
     3.Alegerea Biroului Operativ al Filialei Constanta;
     4.Diverse.
II.Strunctura noului Birou Operativ al Filialei Constanta:
     -Presedinte;
     -Secretar;
     -Vicepresendinti:
          -coordonator pe probleme juridice;
          -coordonator pe probleme financiare;
          -coordonator trupe de uscat;
          -coordonator aviatie;
          -coordonator marina;
          -coordonator M.I. si jandarmerie.
Membrii ai sindicatului inscrisi, cu drepturi depline, care doresc sa candideze pentru aceste functii isi vor prezenta C.V.-ul in plenul Adumarii Generale. Totodata, sunt rugati sa-si comunice aceasta dorinta si pe e-mail: "emi_eleven@yahoo.co.uk" pana pe data de 07.05.2010 pentru a fi inscrisi primii, pe lista de luare de cuvant.
III. Rugam sa anuntati despre aceasta actiune, pe toti colegii pe care ii stiti, ca fiind membrii inscrisi, ai sindicatului. Cei care cunosc pe urmatorii colegi inscrisi direct la Bucuresti inaintea infiintarii Filialei Constanta, respectiv pe domnii: Lt.col.(r).Danila Alexandru, Cdor.(r).Gavriluta Vasile, Cdor.(r).Jiva Constantin (din Mangalia) si Col.(r).Radu Decebal Paul (M.I.), sunt rugati, sa le transmita, sa ia legatura cu secretarul Filialei Constanta.

S.C.M.D.
Biroul Operativ al Filialei Constanta

4 comentarii:

  1. Sunt siderat ! Ce se intampla la Constanta ? De ce se alege alt presedinte si alt birou operativ ? In fine , va doresc succes in activitati. Si o spun sincer, fara rautate , fara insinuari! Am insa o nelamurire si nu mi-o luati in nume de rau. De ce e nevoie sa desemnati coordonatori pentru fiecare categorie de arma ? Nu vorbesc toti aceeasi limba ? Trebuie organizati pe caprarii ? Atunci de ce nu si pentru transmisiuni, artilerie , cc, etc ? Activitatile nu sunt aceleasi pt toti ? Oameni buni, hai sa fim obiectivi . Avem nevoie de oameni care sa gestioneze actiunile , nu sa organizeze state majore de categorii de arme . Numiti coordonatori pe probleme de relatii cu sindicatele , organele structurilor de stat , alte asociatii ale militarilor si celor din structurile sistemului de siguranta nationala, pe relatiile cu presa , probleme logistice , probleme de organizare -planificare activitati sindicale . E doar un sfat,o parere, nu mi-o luati in nume de rau ,nu ma interpretati gresit . Scuze pentru amestec si bafta in tot ceea ce faceti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit tarziu, materialul , am vazut ca deja s-au facut alegerile , succes in continuare . Nu mi-o luati in nume de rau, poate ideile mele pot fi totusi de folos . Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  3. scorpio.ce te mai miri la nesfarsit?nu vezi ce fete au?frstrati si imbuibati de rau ce o duc?au gasit aici un ciolan abandonat de vreo hiena si se bat in alegeri cine sa puna botu mai repede.ce draqu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai 'no face, no name', si asta probabil si in viata reala, nu numai aici, pe net, da' tu ce fata ai, Stefan45? Nu cumva aceeasi ca a lui scorpio? Nu ti-e rusine sa te iei de infatisarea oamenilor? Pe tine te-o fi facut mama-ta vreun adonis vesnic tanar? Esti jalnic, nenica! Vai de capul tau ala sec.

    RăspundețiȘtergere