joi, 28 octombrie 2010

AVERTISMENT CATRE TOTI MEMBRII SCMD

Intrucat justitia este clar dependenta de politica, in Romania, infatisarea noastra la Tribunal din data de 26 oct. 2010, in procesul intentat d-nilor Boc si Seitan pe Proiectul Legii sistemului unitar de pensii a fost amanat pana saptamana viitoare.

Proiectul va fi discutat in Senat - care nu a apucat sa-l voteze, si facem toate demersurile necesare pentru ca toate categoriile de militari sa fie excluse si sa ramanem cu Legi ocupationale distincte (164/2001, 179/2004), eventual imbunatatite. In ceea ce priveste procesul de “recalculare” a pensiilor in baza Legii 119/2010, adica de prostirea noastra pentru a cere desfiintarea propriului nostru statut, acesta este, pentru moment, suspendat. Dovada? Pe fluturasii care vin prin posta, luna aceasta, nu mai este prezent textul indemn de a merge la CMZ/CMJ pentru semnarea cererilor sinucigase. Nu mai este prezent, pentru ca ar constitui un caz penal! Procedura este suspendata! Demersul juridic isi urmeaza cursul firesc: recurs din partea Guvernului si actiune in justitie in vederea anularii Normelor (HG 735/2010) din partea noastra.

Orice proces declansat individual de un membru al sindicatului pe aceasta tema este in acest moment inutil. Daca insa exista membri care vor sa o ia de la inceput cu dl. Avocat Ciorbea sau cu alte celebritati, pentru a se asigura in plus, nu avem nimic impotriva. Fiecare este liber sa procedeze cum considera. Ii avertizam insa pe aceia dintre membrii SCMD care vor sa o ia de la inceput, pe cont propriu, ca deja procesele individuale au fost pierdute si ca in situatia in care SCMD castiga si respectivii nu, este mai mult decat posibil ca lor sa li se aplice hotararea de tribunal data in procesul individual. In aceasta situatie desi sunt membri SCMD, nu vor beneficia, spune legea, de rezultatul proceselor castigate de SCMD.

Reamintim tuturor celor interesati ca pe data de 24 octombrie a.c., de la Consiliul Europei a sosit pe adresa domnului Mircea Geoana si a doamnei Roberta Anastase, presedintii celor doua Camere, un document imperativ prin care li se cere sa raspunda, in baza memoriilor SCMD, la actele de incalcare a Cartei Drepturilor fundamentale a UE, prin legile neconstitutionale si antieuropene referitoare la militari.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r)  dr. DOGARU MIRCEA

Un comentariu: