luni, 25 ianuarie 2016

FILIALA  1  SCMD  CONSTANTA,

         Ca de fiecare data, a fost prezenta, de aceasta data, cu 100 de camarazi nemultumiti de nersespectarea legilor tarii si a Constitutiei Romaniei, in Piata Victoriei, la marele miting care a aratat pentru prima data, intregii natiuni, clar, explicit si concis, cu cine se lupta fiecare cetatean al acestei tari si cu totii, laolalta. Suntem o colonie, in care nu mai avem independenta si suveranitate, si in care nu mai avem conducatori si oameni de stat, ci executanti de ordine si dispozitii primite de oriunde ( Merkel, Putin, Grupul Bilderberg,sau orice grup “interslear” sau “intergalactic” ), mai putin, obligatia elementara a oricarui conducator responsabil: PRIORITIZARI IN FUNCTIE DE AGENDA CETATENILOR ACESTEI TARI.

         Am manifestat, cu onoare si demnitate, afirmand cu fermitate ca ne-am saturat sa fim umiliti, mintiti si manipulati, zi de zi, clipa de clipa, fiecare dintre noi, indiferent de profesiune, varsta, etnie, sau religie.
         Am consfintit in mod clar si concis ca actuala clasa politica este TOTAL COMPROMISA si ca este bine sa inteleaga ca A VENIT MOMENTUL RETRAGERII DEFINITIVE DIN SPATIUL POLITIC si sa lase locul, oamenilor care simt ROMANESTE, au fost educati ROMANESTE si sunt in stare sa discute ROMANESTE – DEMN SI IN POZITIE VERTICALA, cu oricine dintre mai marii lumii ( Merkel, Putin, Grupul Bilderberg, Obama si cu oricine ) , PENTRU ACEST POPOR.
         Am solicitat institutiilor statului SA CONFISTE AVERILE CONSTITUITE FRAUDULOS ( aproximativ 2 miliarde de Euro cu retrocedarile de la ANRP; sutele de milioane de Euro din afacerea EADS si sutele de milioane de Euro din afacerea Microsoft; banii furati din energie s.a.m.d.) SI SA PUNA PUNCT MANIPULARILOR DE TOT FELUL CA NU SE POT ADUCE BANII LA BUGET, caci, ca stat membru UE, nu avem doar obligatii ci si drepturi, iar unul dintre acestea drepturi este acela de a avea o legislatie precum o au europenii in acest domeniu.
         Am solicitat aprobarea Legii salarizarii unice in Romania, in sesiunea parlamentara care incepe pe 01.februarie.2016 si plata salariului minim de 1250 RON incepand cu 1.martie.2016 si am atras atentia “capiatlistilor” de prin Romania care nu sunt capabili sa plateasca acest salariu sa ne lase si sa caute alti fraieri care sa ii creada. Pe acest subiect, chiar daca nu sunt scolit la inaltele scoli de la Bruxelles, sau la Harvard University, am sa fac o socotela simpla de netehnocrat. Presupunad ca sunt smecher, venit de undeva de dincolo de Ungaria, spre vest, care are o mosioara la tara si nu prea imi palce sa muncesc in aer liber, pe datele la zi ale muncii la negru la tara,  tocmind un lucrator cu ziua, ii dau 50 RON pe zi, timp de 22 de zile pe luna. La acestia mai adaugam o masa pe zi de maxim 20 RON (cu una bere inclusa si o cafea in pauza ).  Ce rezulta mai “capitalisti” de doi bani, sau mai guvernantilor de Bruxelles scoliti in studii de impact si orice alte studii aiuritoare? Rezulta un “salariu” minim de 1540 RON pe luna.
         Am solicitat plata celei de a 13 pensii pentru cei cu pensiile cele mai mici, pentru 1. Mai. 2016, cand sunt si Sfintele Sarbatori Pascale.
         Am mai scris o pagina de istorie contemporana a luptei noastre contra COMENZILOR VENITE DE LA LICURICII DE AFARA, contra  IMPOSTORILOR SI INCOMPETENTILOR CARE NE CONDUC, contra ABUZURILOR CARORA SUNTEM SUPUSI ZILNIC FIECARE DINTRE NOI.
MULTUMESC, in numele B.O. al Filialei 1 SCMD Constanta, TUTUROR MEMBRILOR FILIALEI, CARE INFRUNTAND VREMEA NEPRIELNICA, AU FOST PREZENTI IN PIATA VICTORIEI, cum MULTUMESC si celor care AU DORIT SA MEARGA, DAR DIN CAUZA GERULUI DE AFARA SI A PROBLEMELOR DE SANATATE, nu au mai putut face deplasarea, dar ne-au ajutat sa ne achitam transportul.
         MULTUMESC SI CAMARAZILOR NOSTRII DIN BUCURESTI, care prin NEPARTICIPARE, NESIMTIRE SI INDOLENTA, ne-au facut un bine si nu ne-au incurcat.

Presedintele Filialei 1 SCMD Constanta

Cdor. Rz.   Ilie Truta