miercuri, 26 iulie 2017

STIMAȚI CAMARAZI,


         Vă aducem la cunoștință că, Cercul Militar Constanța, unde avem actualmente sediul, urmează să intre în reabilitare cu fonduri europene. Pe cale de consecință, în actualul sediu ne vom mai desfășura activitatea, doar în zilele de 01 August și 08 August 2017, urmând să vă informăm în DATA DE 26 AUGUST 2017 in cadrul unei adunări ce va avea loc la Casa de cultură a sindicatelor, sala mică, parter, ora 11.00, depre  locația în care ne vom muta și data de când vom fi funcționali în noua locație.
         Tot la acea adunare, veți fi informați despre ultimele noutăți în ce privește activitatea noastră, precum și despre organizarea unei excursii Constanța – Silistra, în data de 14 Septembrie 2017, cost transport / persoană 50 lei, dacă autocarul este ocupat în totalitate. Locuri disponibile 45. În excursie pot merge și membrii ai familiilor dvoastră, cu condiția să fie majori, precum și vecini sau alte cunoștințe ale dvoastră.Vă mai informez că pentru aceasta actiune si-au manifestat dorinta de a participa de la București  din BO Central SCMD și Președintele  SCMD dl. Col. Rz. Mircea Dogaru, precum și dl. Col. Rz. Adrian Ștefan.
         Doritorii de excursie, sau cei ce vor să își plătească cotizația, pot veni cu banii pregătiți.
         Vă mai informez, că în perioada mutării, în situații excepționale, legate de contestații decizii de pensionare, dare în judecată pentru decizii pe Legea 223/2015, sau pentru plăți compensatorii, contactați orice membru al BO al filialei 1 Constanța și vă vom rezolva problema.

BO Filiala 1 SCMD Constanța