sâmbătă, 14 aprilie 2018


STIMATE SI STIMATI MEMBRII DE SINDICAT AI
FILALEI 1 SCMD CONSTANȚA
Vă informez ca pe data de 21 aprilie 2018, orele 11.00 ( sambata ), la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, sala mica ( la parter ), are loc Adunarea trimestriala cu membrii Filalei 1 SCMD Constanta si a simpatizantilor filialei.
Vor participa din partea conducerii central a SCMD:
-         Presedintele SCMD dl Col rz dr Mircea DOGARU;
-         Sef departament juridic SCMD, dna Col rz Monica CALOIAN;
-         Sef departament evident membrii, dl. Col rz Adrian STEFAN.
Ca invitati, vor participa si membrii BO ai Filialei 2 SCMD Mangalia. Pentru a se informa cu probleme de actualitate, legate de problematica problemelor noastre. Si pentru a capata experienta in organizarea si desfasurarea unei Adunari Generale de filiala SCMD, filiala 2 Mangalia fiind infiintata la data de 19.nov.2017.
Sunt invitati sa participe si rezervisti membrii ai altor ONGuri de rezervisti din judetul Constanta, sau rezervisti care inca nu sunt membrii ai nici unei organizatii de rezervisti.
Pe toti va informez ca vom dezbate probleme de actualitate legate de situatia nostra ca rezervisti, perspective oferita de cei care ne hotarasc destinele si ce demersuri a intreprins si va intreprinde in continuare SCMD, la nivel local si central.
Pentru aceasta va rog ca fiecare dintre dumneavoastra sa vorbeasca cu cat mai multi rezervisti, membrii sau nemembrii ai filialei noastre, pe care sa ii convingeti sa vina sa se informeze asupra pericolelor ce ni se pregatesc.
De asemenea vom fi pregatiti sa:
-         Incasam cotizatia pentru anul 2018, pentru cei care nu au achitat-o pana in acest moment;
Cu respect
Vicepresedinte Responsabil Zona SE in CD al SCMD
Presedintele Filialei 1 SCMD Constanta
Cdor.rz. Ilie Truta