joi, 29 iulie 2010

INFORMARE

În ziua de sâmbătă 31 iulie 2010 ora 11.00, la sala de şedinţe a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrîn, va avea loc Adunarea Generală a S.C.M.D.- Filiala 1 Constanţa. (accesul are loc pe la intrarea pentru  cadrele didactice).
Ordinea de zi va fi următoarea:
     1. Informare privind situaţia numărului de membri;
     2. Prezentarea Extrasului din Hotărîrea Comitetului Director din 27.07.2010 privind situaţia de o gravitate exceptională, la care s-a ajuns prin aparitia normelor de aplicare la pensiile militare prevăzute în Legea 119 din 2010 privind sistemul naţional de pensii. Modalităţi, sugestii şi discuţii privind aplicarea acestor norme;
     3. Prezentarea situaţiei economico-financiare;
     4. Prezentarea situaţiei privind adunarea de fonduri băneşti pentru ajutorarea sinistraţilor din judeţul Bacău;
     5.Diverse.
 Cu această ocazie se vor distribui şi legitimaţiile pentru noi membri de sindicat.
 Sunt invitaţi să participe toţi membrii filialei, precum şi simpatizanţii cadre militare în rezervă şi în retragere.
     
   Biroul Operativ

Un comentariu:

 1. Merita incercat

  Firma americana de sondaje de opinie (Alpha Market Research, Inc. Phone:(702) 347 6767 Address:3651 Lindell Road :Suite D317 Zip:89103 City/Town:Las Vegas State/Province:Nevada Country:United States) isi va incepe activitatea din 1 septembrie 2010 si cauta colaboratori din intreaga lume.

  Acum totul este gratuit si merita sa incercam .In curand va fi si in Limba Romana daca reusim ca echipa din Romania sa fie destul de mare ca sa merite efortul traducerii.

  NU TREBUIE SA VINDEM SAU SA CUMPARAM NIMIC CI DOAR SA RASPUNDEM LA SONDAJE SI SA ADUCEM ALTI COLABORATORI  Sunt doua tipuri de castiguri:

  Castig activ -obtinut din munca fiecaruia raspunzand la sondaje pe diferite domenii alese de fiecare (depinde de fiecare cate ore aloca acestui domeniu)  Castigul pasiv –obtinut dintr-o cota ce revine fiecaruia care reuseste sa aduca in sistem si alti colaboratori (denumita echipa)  Daca consideri ca este valabil si pentru tine trebuie sa urmezi urmatorii pasi:  Pasul 1 -copiaza linkul (sau da direct click pe el)
  http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=4ba5429eed69210d99c91337f006cef9

  Pasul 2- creeaza-ti un cont propriu.Dai Login si Va aparea fereastra ta personala cu un tabel cu echipa intreaga si echipa ta.

  Poti sa alegi ce limba iti convine ca sa citesti mesajul pentru tine

  Aici vei gasi si linkul tau pe care il trimiti la prieteni. Adica faci ca si mine  In acest moment eu am 9 persoane in echipa si firma ma informeaza ca voi avea un venit de 321 Dolari (asta dupa ce va incepe activitatea pe 1 septembrie).

  Eu zic ca-i bine daca se tin de cuvant.  Firma nu s-a hotarat cum va face plata dar a pornit un sondaj ca sa vada care este cea mai solicitata modalitate  Please go to www.websitetester.biz/payment.htm and let us know as soon as possible.Va urez succes ! Chiar merita sa incecam! Nu avem ce pierde

  Thank you for participating in our survey to find the best payment options for our Website Tester project.

  Don\'t forget to build your team whlie our project is in pre-launch. Spread your ref-link but DO NOT SPAM!

  To Your Success,

  your AMR Team

  RăspundețiȘtergere