vineri, 1 octombrie 2010

MILITARII CONSTĂNŢENI AU PICHETAT SEDIUL PDL CONSTANŢA

     În ziua de 1 octombrie 2010 , pentru a marca Ziua internaţională a pensionarilor, 153 membri ai S.C.M.D.- Filiala 1 Constanţa, în colaborare cu pensionari din P.P.P.S.- Filiala  Constanţa, au pichetat sediul PDL. 





     S-a intonat  Imnul UE,  pentru a le aduce aminte parlamentarilor PDL constanţeni că şi noi suntem europeni şi că noi pensionarii solicitam, sa fim respectaţi aşa cum sunt pensionarii din ţările europene.





     S-a intonat imnul NATO pentru a le aminti aceloraşi parlamentari că şi noi suntem militari ai acestei organizaţii şi că nu solicităm altceva decît să ne bucurăm de aceleaşi drepturi de care se bucură colegii noştri.





     Cei care au luat cuvîntul au arătat că în condiţiile în care actualii guvernanţi nu ţin cont de revendicările pe deplin justificate ale pensionarilor, protestele vor continua, concomitent cu acţiunile în justiţie.
      S-au intonat diferite marşuri militare şi s-a scandat: "Jos Guvernul!", "Jos Băsescu!", "Cinste lor, cinste lor, cinste poliţiştilor!", "Ruşine, ruşine să vă fie!".
      Protestatarii au înaintat urmatoarea scrisoare de protest
:
     Aceasta a fost înaintată unui activist al PDL, care ne-a minţit pe noi, dar şi pe reprezentanţii mass-mediei constănţene, că nici un parlamentar  nu este prezent, deşi senatorul  Mircea Banias, era prezent în sediu, ascuns într-un birou.
     Acţiunea s-a încheiat cu îndemnul de a participa la mitingul organizat de
S.C.M.D. pe 25 octombrie la Bucureşti.


Biroul Operativ 
Filiala 1 Constanţa




5 comentarii:

  1. PRELUARE___stimabililor sindicalisti,azi 08.10.2010 ministrul oprea v-a dat lovitura de gratie cu ocazia intalnirii cu membrii consiliului director al ANCMRR,demonstrand cu exemple concrete ca pensiile militare in proportie de 92% nu vor scadea conform legii in discutie. asa ca dupa ce va documentati cu atentie,sigur nu va ramane decat sa va autodizolvati nu inainte de a justifica sumele imense cheltuite aiurea:benere,tricouri si sepci care v-au compromis inca de la inceput,plimbari prin tara unde ati chefuit din draci,salarii nesimtite incasate din caciula cu multi bani,din zi in zi mai babana de la naivii de disponibilizati(chipurile). camarazi,nu va lasati pacaliti de acesti habotnici care va sug la propriu bruma de banuti adunati cu sacrificiu,dogaru si a lui gasca de impostori vor da bir cu fugitii cat de carand,veti vedea. si inca ceva:fuguta la cmj si depuneti cererea pentru adevarinta a veniturilor carierei ca de nu,nu veti lua mai mult de juma, din ianuarie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se aude prin targ(Caracal), ca V. CIORBEA a fost angajat de ANCMRR ca avocat in procesul intentat guvernului. Pe 25 oct.e a doua infatisare la curtea de apel bucuresti. Cine are mai multe date sa ni le spuna aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. CapitaneE ! Fuguta si inscriete in sindicat, ca o sa iei plasa.
    Vezi verdictul la procesul lui Ciorbea.

    RăspundețiȘtergere
  4. CAMARAZI,uniti-va sub egida unei asociatii puternice,lasati orgoliile si politele refulate ale trecutului,formulati comunicate credibile,angajati avocati puternici,gen ciorbea,abandonati chiolhanurile de la brancoveneasca si rupeti-va total de gasca din bucuresti care nu-i intereseaza decat banutii dumneavoastra.inca nu sunteti convinsi ca acest sindicat va compromite total? HAI LA LUPTA CEA MARE! cu capul sus, nu cu bocancii inainte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem în 15 octombrie, nici un comunicat, nici o părere, nici o postare de două săptămâni. Oare toate problemele sindicatului au fost rezolvate?
    Văd doar 4 comentarii şi toate sunt antisindicat. Nu-i combate nimeni sau măcar să ne convingă pe noi ceilalţi că nu au dreptate?

    RăspundețiȘtergere