miercuri, 30 noiembrie 2016

LA MULTI ANI!

         În aceste vremuri, de instabilitate pe plan internațional, de forfota politică în plan intern și la nivel de schimbări profunde de spectru geopolitic internațional, avem nevoie ca fiecare dintre noi să simțim românește și să nu uităm că România este țara în care traim și că este pentru fiecare dintre noi ceea ce numim, dincolo de orice, ACASĂ!
         Cred cu tărie că prezervarea și valorizarea identității românești, se manifestă la fiecare dintre militarii și polițiștii activi, în rezervă și în retragere, a tuturor românilor responsabili, a căror eforturi se îndreaptă către interesul României și a românilor.
         Cred că nu este rușinos să îți iubești țara! Rușinos este să nu o faci! Aniversarea zilei naționale este momentul ca, fiecare cetățean al acestei țări, să simtă românește și să înțeleagă că trebuie să se implice activ în gestionarea modului în care destinul și resursele noastre de stat sunt risipite sau date străinilor. La moment aniversar, trebuie să conștientizăm că împreună, uniți, putem manifesta o formă de rezistență în țara intereselor obscure care caută să submineze securitatea și interesele României, sub pretextul ”reformelor” făra de sfârșit și a ”modernizării” de ani de zile, încearcă să dezarticuleze structura sufletească și valorile tradiționale ce definesc statul și națiunea română!
         România trebuie să fie și să rămână unită, în fața pericolelor din afară, dar, mai ales, pericolelor care vin din interior! Soarta României este în mâinile fiecăruia dintre noi! Avem obligația de a nu mai sta cu mâinile în sân, ridicând din umeri. Nu trebuie să mai rămânem în postura de privitori pasivi la toate nenorocirile ce se abat asupra noastră!
         Fiecare stat de drept are nevoie de instituții solide, de o economie funcțională și de o armată bine dotată, echipată și instruită, care să constituie alături de credința creștin-ortodoxă, pilonii de stabilitate a acestui neam. De securitatea țării sunt responsabili cetățenii și de aceea să nu uităm, cu toții, să fim în primul rând ROMÂNI.   
LA MULTI ANI MILITARI SI POLITISTI! LA MULTI ANI REZERVISTI! LA MULTI ANI ROMANI! LA MULTI ANI ROMANIA!



Biroul Operativ al Filialei 1 S.C.M.D. Constanța