vineri, 2 februarie 2018

STIMATE SI STIMATI MEMBRII DE SINDICAT AI
FILALEI 1 SCMD CONSTANȚA

Vă informez ca pe data de 17 februarie 2018, orele 11.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, sala mica ( la parter ), are loc Adunarea trimestriala cu membrii Filalei 1 SCMD Constanta si a simpatizantilor filialei.
Sunt invitati sa participe si rezervisti membrii ai altor ONG-uri de rezervisti din judetul Constanta, sau rezervisti care inca nu sunt membrii ai nici unei organizatii de rezervisti.
Pe toti va informez ca vom dezbate probleme de actualitate legate de situatia nostra ca rezervisti, perspectiva oferita de cei care ne hotarasc destinele si ce demersuri a intreprins si va intreprinde in continuare SCMD.
Pentru aceasta va rog ca fiecare dintre dumneavoastra sa vorbeasca cu cat mai multi rezervisti, membrii sau nemembrii ai filialei noastre, pe care sa ii convingeti sa vina sa se informeze asupra pericolelor ce ni se pregatesc.
De asemenea vom fi pregatiti sa:
-         Incasam cotizatia pentru anul 2018;
-         Incasam 75 lei/ tacam pentru cei care vor sa isi surpinda sotiile, prietenele sau fiicele, cu o participare la Ziua Femeii, pe care o organizam pentru rezerviste, urmase de rezervisti si sotiile rezervistilor, pe data de 08 martie 2018 la restaurantul ”Zorile” din Constanta;
-          Vom dezbate si posibilitatea de socializare a ”baietilor” pe data de 09 martie 2018. Cost estimat 60 lei/ tacam cu transport asigurat in conditiile unui autocar plin;
-         Primim propuneri pentru Programul de activitati al filialei pentru anul 2018, al carui Proiect il vom prezenta pe data de 17 februarie, in cadrul adunarii.

Cu respect,
Vicepresedinte Responsabil Zona SE in CD al SCMD
Presedintele Filialei 1 SCMD Constanta
Cdor.rz. Ilie Truta