luni, 6 aprilie 2020


Bună ziua doamnelor și domnilor membrii ai Filialei 1 SCMD Constanța

         Am încheiat a doua săptămână de strângere de fonduri pentru a le dona Spitalului clinic de boli infecțioase Constanța și din necesitatea transparenței acțiunii noastre, se impune un bilanț intermediar.
         După cum știți din comunicatul anterior, am donat deja 12.000 de lei pe data de 26 martie 2020.
         Pe data de 31 martie 2020, în urma unor consultări cu un camarad în această luptă contra covid-19, dl. IONUȚ STANCU patron la firma ART ELECTRO din Constanța, am decis să ni se alăture prin SPONSORIZARE, ca persoană juridică, către beneficiari din municipiul Constanța, după cum urmează:
-         8.000 de lei Spitalului clinic de boli infecțioase Constanța, pentru achiziție de materiale sanitare și aparatură necesară combaterii covid-19;
-            4.000 de lei Spitalului militar Constanța;
-         5.500 de lei cu care a achiziționat 1.000 de măști, sponsorizând Academia navală ”Mircea cel Bătrân” Constanța ( 300 de măști ) și Baza navală a Marinei Militare Constanța ( 700 de măști );
o   TOTAL SPONSORIZARE DL. IONUȚ STANCU 17.500 LEI
Îi mulțumim domnului Stancu pentru implicare și generozitatea sa și îl asigurăm de respectul și aprecierea noastră, pentru tot ceea ce face.
În același timp continuă donaţiile fiecărui membru de sindicat prin depunerea banilor în bancă, sau transfer online în contul cunoscut, astfel ca astazi 06 aprilie 2020, avem deja strânşi încă 5.350 lei.
La încheierea celei de-a doua faze, așa cum am procedat și până acum, vom face publice numele donatorilor, sumele donate, contractul de donție și documentul justificativ al transferului de bani către Spitalul clinic de boli contagioase Constanța.
         Continuăm acțiunea de strângere de fonduri până pe data de 17 aprilie 2020, de această dată  online, urmând ca până pe 20 aprilie 2020 să întocmim actele necesare pentru  transfetul sumei pe care vom reuși să o strângem, aceluiași beneficiar.
         Vă rog , ca în continuare să dați dovadă de același spirit civic și să vă implicați total în această acțiune, care este capitală pentru sănătatea noastră a tuturor. Cunoșteți contul în care să se facă depunerile, cunoșteți nevoia mare a oricărei sume venite în sprijinul medicilor din această unitate sanitară care este precum Institutul ”Matei Balș” din București, pentru regiunea de SE a României, respectiv spitalul regional în care se tratează și se vor trata toți cei infectați cu covid-19 din regiunea de SE a României.
         Dacă mai este cineva care nu știe detalii legate de acțiunea de donare, vă rog să le comunicați, ca să mă contacteze la telefon  0722.857.032.      
         Să fiți sănătoși dragii mei! Să respectați condițiile de izolare socială și după ce se va termina această nebunie, să ne revedem oricând cu plăcere și cu statisfacția, că rezerviștii, alături de cei activi nu își uită nicidată jurământul de credință față de România și de cetățenii ei.
 Cu respect!
Președintele Filialei 1 SCMD Constanța
   Cdor ( r ) ILIE TRUȚĂ