joi, 26 martie 2020

”ARMATA E CU NOI” si in lupta cu COVID 19!


Bună ziua doamnelor și domnilor membri ai Filialei 1 SCMD Constanța,

          Așa cum în decembrie 1989 se striga pe străzile orașelor din România ”ARMATA E CU NOI!”, Armata alăturându-se maselor populare într-un război cu un inamic invizibil, așa și în aceste zile, noi toți rezerviștii acestei organizații, ne-am mobilizat într-un efort civic de sprijinire a autorităților locale din municipiul Constanța, în RÃZBOIUL REAL CU UN ”INAMIC” PERVERS ȘI INVIZIBIL - COVID-19.
          Vă mulțumesc tuturor pentru implicare! RESPECT PROFUND TUTUROR! Vă prețuiesc pe fiecare în parte în egală măsură și mă faceți mândru că imi sunteti în permanență alături.
          Mulțumesc d-lor Rohian Gheorghe, Paraschiv Iorgu, Hoștină George, Budureanu Doru, Adamache Ionel și Deliu Constantin care, în condiții total improprii generate de grija pentru neimplicarea organizației noastre în posibila răspândire a virusului, m-au sprijinit în strângerea donațiilor cash de la membri, în scurtul timp avut la dispoziție. Respect domnii mei!
          Vă aduc la cunoștință faptul că am încheiat prima fază a acțiunii de strângere de fonduri necesare Spitalului Clinic Regional de Boli Infectioase din Constanța, pentru susținerea activității medicale în tratarea pacienților infectați cu noul tip de virus COVID – 19.
          Documentele justificative ale donatiei sunt urmatoarele:
-         Imputernicirea de a semna contractul de donatie;
Vă transmit pe această cale multumirile Managerului spitalului, D-na Conferențiar universitar dr. STELA HALICHIDIS, pentru gestul surprinzător și benefic venit din partea dumneavoastră.
          Continuăm acțiunea de strângere de fonduri până pe data de 17 aprilie 2020, de această dată online, urmând ca până pe 20 aprilie 2020 să întocmim actele necesare și sa platim suma pe care vom reuși să o strângem, aceluiași beneficiar.
          Vă rog ca în continuare să dați dovadă de același spirit civic și să vă implicați total în această acțiune, care este capitală pentru sănătatea noastră, a tuturor. Cunoașteți contul în care să se facă depunerile, cunoașteți nevoia mare a oricărei sume venite în sprijinul medicilor din această unitate sanitară care este precum Institutul ”Matei Balș” din București, pentru regiunea de SE a României.
          Dacă mai este cineva care nu știe detalii legate de acțiunea de donare, vă rog să îi comunicați să mă contacteze la telefon  0722.857.032.      
          Să fiți sănătoși dragii mei! Să respectați condițiile de izolare socială și, chiar dacă activii au fost scoși masiv în stradă, haideți ca prin efortul nostru să determinăm autoritățile să îi recheme cât mai rapid în cazărmi, prin susținerea efortului local de stopare a acțiunilor acestui ”inamic” invizibil, pervers și cu putere impresionantă de răspândire.

Cu respect!
Președintele Filialei 1 SCMD Constanța
   Cdor ( r ) ILIE TRUȚĂ