duminică, 29 noiembrie 2020

 

Dragi colegi,stimați camarazi,

 

Mai avem o săptămână până când,cu speranța că democrația nu a dispărut din Romania și că alegerile vor fi corecte,ne vom da votul pentru alegerea celei mai importante instituții a unui stat,parlamentul.Cel care va da guvernul, adică executivul,cel care va propune legile și direcția politică a țării în următorii patru ani.Mă sperie gândul că nu realizăm ,noi,ca și categorie socioprofesională,cea de rezerviști,dar și noi,ca nație,ca popor, cât de importanți sunt următorii ani pentru destinul nostru individual dar și a celui comun, național. Sub ochii noștri se duce o bătălie neconvențională, atipică, fără reguli, lipsită de fair-play,manipulatoare,pe toate căile între forte oculte prin reprezentanți alogeni ce acced la putere prin orice mijloace și ultimele redute ale naționalismului, românismului. Cumplite vremuri în care sub pretextul unei pandemii mai mult sau mai puțin întâmplătoare,se petrec lucruri grave,in timp ce privirile ne sunt atrase în alte direcții,cu ajutorul unei media de toate genurile(tv,internet,social media,etc)aservite și plătite, prin perdele de fum și petarde. Dacă sunteți lucizi și treceți in revistă ce se întâmplă cu armata, învățământul,biserica,sistemul sanitar, justiția,serviciile de siguranță națională,economia,nu se poate să nu înțelegeți că disoluția statului român e aproape. Refuz să fiu fatalist și să accept ,ca ciobanul din Miorita ,aceasta soartă.          

 Nu pot face,ca individ lucruri majore,dar pot să fiu consecvent cu mine însumi votând cu grijă,pot să vă îndemn să faceți la fel.Refuz să girez indivizi ca Iohannis, Orban, Rareș,Clotilde,Nicușor Dan, Ciucă,Atanasie,Danca,Eba,și lista poate continua cu indivizi care nici macar din greșeală nu pronunță noțiuni ca nație,românism ,naționalism, istorie... Știu că printre noi sunt și colegi cu alte opinii politice.Chiar dacă nu îi înțeleg,le respect opinia dar voi critica vehemența si prozelitismul unora. Ca și servilismul,automulțumirea,renunțarea la verticalitate și consecvență.

 Vă îndemn dragi camarazi-MERGETI LA VOT!

 Celor care spun ca nu au cu cine vota,alegeți oameni care v-au dovedit că sunt buni români, măcar declarativ și votati-i indiferent de formațiunea care i-a adoptat,sau votați multiplu,astfel încât votul să fie anulat,dar exprimat. Nu va putea fi manipulat ulterior,că unul neexprimat.

 Celor lucizi le voi spune să voteze oamenii care au făcut ceva pentru noi,ca rezerviști. Și voi numi, asumat,pe dnii STROE Felix, BRĂILOIU Tit-Liviu, VIȘAN Gabriel George, BABUȘ  Radu, MIHU Stefan, datorită cărora există un PL-x 199/2020 care ne privește direct și decisiv.

Fiți deci lucizi,pragmatici și nu vă mai lăsați manipulați cu promisiuni ce s-ar împlini la calendele grecești. Fiți deștepți(in sensul de "treji") și fiți Români!

 

Lt. Cdor. (r)

HOȘTINĂ  George