vineri, 18 august 2017

ADUNAREA  EXTRAORDINARĂ  A  FILIALEI  1  SCMD CONSTANȚA

            Biroul Operativ al Filialei 1 SCMD Constanța, vă informează, că sâmbătă 26 august 2017, ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sala mică de la parter, intrarea prin spatele Casei de Cultură, convoacă într-o adunare extraordinară, pe toți membrii, simpatizanții și pe cei care doresc să se informeze cu problemele ce vi se vor aduce la cunoștință.
         De asemenea vă informăm că pentru excursia din 14 septembrie  2017, Constanța – Silistra, mai sunt disponibile 20 de locuri. Excursia se desfășoară, doar dacă autocarul este plin. Cine dorește să participe, să vină la adunare cu 50 lei / persoană – transport. Pot să participe la excursie și membrii de familie majori, precum și vecini (cu buletinul/cartea de identitate valabile ) .
         După adunare, vom socializa, la restaurantul chinezesc de lângă Casa de Cultură a sindicatelor, fiecare achitându-și contravaloarea consumației.
         B.O. al filialei, vă roagă să informați și să mobilizați la acțiune, cât mai mulți dintre cunoscuții d-voastră rezerviști M.Ap.N., M.A.I., S.R.I., S.I.E.


B.O. Filiala 1 SCMD Constanța