luni, 19 aprilie 2010

COMUNICAT 16.04.2010

Participând, în ziua de 15 aprilie, la Adunarea Generală Anuală a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor (ANCE), desfăsurată la Cercul Militar Naţional, presedintele S.C.M.D.-Filiala Constanţa, pe timpul intervenţiei sale, a prezentat faptul că toţi cei care, pe baza de voluntariat, au desfasurat acţiuni pentru cinstirea memoriei eroilor neamului, sunt obligaţi acum sa se alature eforturilor reprezentanţilor S.C.M.D., în demersurile pe care aceştia le fac pentru respectarea onoarei şi demnităţii cadrelor în rezervă şi retragere.
Col.(R) Remus Macovei a arătat în continuare că majoritatea membrilor conducerii A.N.C.E.- Filiala Constanţa sunt membri ai sindicatului şi acţionează cu fermitate pentru apararea drepturilor militarilor în rezervă şi în retragere.
S-a solicitat Consiliului Director al A.N.C.E. să transmită Guvernului, Parlamentului şi Preşidenţiei României un mesaj în care să fie prezentată starea de profundă nemulţumire a militarilor în rezervă şi retragere, precum şi hotarîrea acestora de a-şi apăra drepturile legitime în faţa instanţelor române şi internaţionale.

Comitetul de Organizare
S.C.M.D. - Filiala Constanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu