duminică, 15 august 2010

Ceremonialul de cinstire a eroilor marinari

                  În ziua de 14 .08.2010, în organizarea Statului Major al Fortelor Navale, a avut loc un ceremonial militar si religios pentru cinstirea memoriei eroilor marinari. Garda de onoare s-a deplasat cu Muzica Militară şi drapelul de luptă pe itinerariul Piaţa Ovidiu - Comandamentul Flotei.


                  Pe terasa dinspre mare a Comandamentului Flotei, în prezenţa reprezentanţilor Preşidenţiei, Ministerului Apărării Naţionale şi a numeroşi generali şi amirali, activi dar şi în rezervă s-au desfaşurat următoarele activitaţi:
                  - ridicarea pavilionului;
                  - citirea mesajelor;
                  - prezentarea alocuţiunilor de către persoanele oficiale;
                  - acordarea de diplome şi medalii.
                  Au  surprins neplăcut măsurile excesive de pază, civililor nefiindu-le permis accesul în această zonă. Oare de ce se temeau domnii generali şi amirali?
                  La ora 12.00 persoanele oficiale s-au deplasat la monumentul  “Crucea Marinarului”, unde după oficierea slujbei religioase, au depus coroane de flori.

Biroul Opreativ Filiala 1 Constanta

10 comentarii:

  1. Pensionarii militari privesc aceste ceremonii avand un mare gol in suflet.Inaintasii lor se intorc in mormant acum cand haina militara este batjocorita de cei care vremelnic ocupa functii in acest stat.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ora cand postez acest
    comentariu "comandantul suprem" participa la Constanta,de ziua Marinei Militare.Dar de ce acest personaj nu mai face bai de multime?
    Personajul care-l insotea(oprea)s-a intalnit pe data de 09 aug.2010 cu un asa zis pres. de asociatie ptr. a-i da sprijin in activitatea de solutionare a cererilor pensionarilor militari.Cata nemernicie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce comandant suprem???? e o rusine nationala...la finalul zilei marinei a fugit ca iepurele din bataia pustii...si dupa el si oprea cu a lui gasca...cu masini cu geamuri infoliate-negre-O MARE DEZILUZIE....Ziua Marinei s-ar fi desfasurat mult mai frumos fara acesti saltimbanci care au citit discursuri scrise de vreun capitan de la Directia relatii publice a lui oprea...PACAT !

    RăspundețiȘtergere
  4. am participat si eu ca invitat.asae ,ar fi fost mai bine fara ei,profitorii de ieri si de azi.maine?vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  5. radud > da-ne mai multe detalii legate de acea intalnire,sa putem trage ceva concluzii

    RăspundețiȘtergere
  6. ionas07
    Informatia a aparut in nr.32/2010 a Observatorului Militar.

    RăspundețiȘtergere
  7. pumnea-acești derbedei, în special ministrul apărări, care era atât de înfoiat, precum un curcan gata de pus intro groapa încinsă, pentru o mâncare haiduceasca, împreună cu "marele" comandant suprem, sau dus la Constanta precum niște criminali, care privesc în trecutul lor și se reîntorc la locul faptei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Costinel Petrache:
    Evenimentul de ieri, 15 august, a consacrat, printre altele, semnificativ, doua realitati dureroase:
    1. Cinismul fara de limite al derbedului din fruntea statului - nu a avut nicio ezitare nesimtitul sa se adreseze celor de care isi bate joc cu nesat, acoperit fiind, evident, de catre echipa ministeriala care ii pune in aplicare planul de decimare a institutiei militare nationale, in frunte cu cei doi impostori, arhitecti secunzi ai batjocurii Armatei Romaniei, generalul de carton de foarte proasta calitate - Oprea si amiralul-mut Marin;
    2.Aici este GRAV! In timp ce asistenta din fata tribunei huiduia si suduia pe derbedeul din capul statutului, amiralii care decorau tribuna si suita presedintelui aplaudau ranjind. GRAV!!! A fost dovada-document a prapastiei dintre banda de golani si impostori care conduce Romania si suferindul ei popor. GRAV!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Scorilo sau Costinel,ai dreptate,am fost printre multii care nu L-am aplaudat pe marele conducator numai ca UNU din randul 4 din spatele meu imi zice:mai,la 1 dec anu trecut il adulai cand ti-a dat a 2-a stea si acu...ce faci,te dezici?! raspunsul a fost scurt: DA!oricum,una peste alta a fost o zi trista din toate pdv .

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru cei interesati:am preluat de pe alt site: ATENTIE! cererile pentru eliberarea Adeverintelor necesare recalcularii se pot inainta CMZ si prin ANCMRR,filiale judetene incepand de azi 16 august 2010.

    RăspundețiȘtergere