marți, 9 iulie 2013


In atentia tuturor militarilor si politistilor activi si in rezerva
In atentia intregii societati civile
Intrucat integrarea in UE ne-a trasat, ca popor, o noua granita artificiala peste genunchi, lasandu-i de izbeliste pe romanii de dincolo de Prut si de Tisa, ca si unele ramuri ale romanilor balcanici, sprijinim demersul Platformei Civice "Actiunea 2012" de a strange 100.000 de semnaturi pentru o initiativa legislativa avand, deocamdata, ca obiect Proiectul de Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei.
Militam in continuare pentru o Lege a romanilor de pretutindeni, care sa explice clar etnonimul "român".
Prezentandu-va solicitarea Platformei Civice Actiunea 2012, va transmitem rugamintea de a-i da curs, prelund lista (formularul), multiplicand si adunand cat mai multe semnaturi, conform precizarilor din formular.
Listele completate se vor trimite la Secretariatul General al SCMD, prin posta, pe adresa Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1 Bucuresti, fie scanate, pe adresa de e-mail sindicatulmilitarilor@gmail.com, pana la 31 iulie a.c.

Cu multumiri,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Notă - Cei care doresc să semneze   pentru  susţinerea acestui proiect de lege, sunt rugaţi să vină la sediul SCMD , din str. Moldovei nr.2 bis, între orele 09.00-15.00
Termen – 30 iulie 2013

Biroul operativ al S.C.M.D. Filiala Constanţa