luni, 6 octombrie 2014

Informare

Astăzi, 6 octombrie 2014, începând cu ora 14.00 ,SCMD a organizat şi desfăşurat  pichetraea sediului   central al PSD. La acţiune au participat, aşa cum s-a planificat,  40 de membri ai SCMD  din Bucureşti  şi Constanţa.
Col. (r) Mircea Dogaru a prezntat celor prezenţi  apelul adresat parlamentarilor României  prin care se solicită încetarea vacanţei abuziv  luate, având în vedere mulţimea  problemelor urgente pe care aceştia trebuie să le rezolve, prin elaborarea unor legi strict necesare. Printre acestea se afl[  şi Legea pensiilor militare, fundamentală pentru înlăturarea urmărilor aberantei legislaţii elaborate în perioada guvernării portocalii. 
Col.(r) Remus Macovei  a prezentat celor prezenţi situaţia neîndeplinirii promisiunilor făcute,  la 4 martie 2014, de către Mircea Duşa la întâlnirea cu delegaţia  SCMD . Acesta a subliniat că este de neacceptat ca la conducerea  Ministrul Apărării Naţionale să se afle un mincinos.    
S-a depus  la secretariatul SCMD textele Scrisorii adresată domnului Victor Ponta şi Scrisoarii adresată parlamentarilor României şi o fotogarfie de la întâlnirea cu Mircea Duşa din martie 2013
 Cei prezenţi  au stabilit că în cazul în care nu vom primi un răspuns corespuzător din partea domnului Victor Ponta pichetarea să se repete în ziua de 13 octombrie 2014, cu participarea unui număr mai mare de membri.

Preşedintele filialei SCMD Constanţa
Col.(r) Remus Macovei