vineri, 23 aprilie 2010

INFORMARE

Conducerea centrala a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate a hotarat ca incepand cu 22.04.2010, plata cotizatiei se poate efectua si in rate trimestriale

Biroul Operativ - S.C.M.D. Filiala Constanta

5 comentarii:

  1. AM AUZIT CA A FOST DOMNUL MINISTRU OPREA IN CONSTANTA,CU TOATE CA SINT MEMBRU AL SINDICATULUI NU AM FOST ANUNTAT SI AM RATAT.DE ACEIA VA ROG DOMNULE PRESEDINTE MACOVEI SA DATI UN COMUNICAT AICI SA STIE TOATA LUMEA,CA VAD CA VA INTERESEAZA MAI MULT CUM SA STRINGETI BANI DIN COTIZATIA ENORMA SA MAI TRAGETI O MASA DE BOIER LA COLONADE LA NENTU TERTI,,MAI BINE O SA MA DUC LA CASA ARMATEI LA ORGANIZATIE CA E NUMAI 20 LEI PE AN SI NU 120 LEI CIT E LA VOI.LUMEA VORBESTE CA ASTA E O AFACERE EXELENTA PENTRU DUMNEATA,DOGARU SI PRICINA,NISTE POLITRUCI RASUFLATI SI CARE AU INBROBODIT ,SPUN EI,PESTE 3000 DE FRAIERI CARE-I SUBVENTIONEAZA,TRAI-NINEACA.PEDEPSESTE-I DOAMNE PE CEI CE-SI BAT JOC DE NAIVII NOSTRI PENSIONARI CU EPOLETI LA NAFTALINA!

    RăspundețiȘtergere
  2. PRELUARE INTERESANTA,FARA COMENTARII...Guvernul le va cere parlamentarilor din Coalitie sa introduca unele modificari la proiectul legii pensiilor, astfel incat pensiile militare mai mici de 3.000 de lei sa nu scada.

    Jurnalistii de la Gandul sustin ca acest subiect ar fi fost dezbatut pe larg de premierul Emil Boc si ministrul Muncii, Mihai Seitan, si al Apararii, Gabriel Oprea, intr-o intalnire informala care a avut loc miercuri 22 apr.2010.

    Conform Gandul cei doi ministri aflati in conflict, Seitan si Oprea, ar fi difuzat a doua zi in presa, "pe surse" informatii potrivit carora dreptatea e de partea fiecaruia dintre ei.

    Astfel, in timp ce dinspre Seitan s-a difuzat informatia ca echipa Ministerului Muncii a demonstrat ca pensiile militare mai mici de 3.000 de lei nu vor scadea dupa aplicarea noii legi a pensiilor, "surse apropiate" ministrului Apararii sustin ca Oprea a demonstrat ca 91 la suta dintre pensiile militare vor scadea - asadar, implicit mare parte a pensiilor mai mici de 3.000 de lei.

    Conform surselor militare, premierul Boc ar fi decis modificarea proiectului de lege, astfel incat pensiile militare mai mici de 3.000 de lei sa nu fie afectate.

    "Nu comentam rezultatele unei intalniri informale", a fost reactia obtinuta de jurnalistii de la Gandul din partea purtatorului de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule MACOVEI,
    Tot mai multi oameni se plang de moralitatea dumnevoastra . Cum comentati ?
    Domnule Dogaru, dumnevoastra ce faceti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. scorpio> Nu sunt din Constanta dar,am foarte multi colegi/prieteni acolo,mai ales in marina.Pai,ce face dogaru?se zice ca nu-si vede capul de atata treaba,da in judecata Guvernul,incita la revolta invitand camarazi din judete limitrofe capitalei sa asiste si sa huiduie la lucrarile senatului si nu in ultimul rand, mai mult ca sigur isi face bugetul pe anul in curs,ca a strans ceva malai de la fraierii cu epoleti,ca noi.Parerea mea este ca trebuie sa avem rabdare pana se adevareste ce a zis Ministru Apararii, Oprea la Constanta si apoi sa trecem la urmatorul capitol.Si totusi,STIE CINEVA CINE A ORGANIZAT ACTIVITATEA DE LA CONSTANTA?

    RăspundețiȘtergere
  5. scorpio,am citit ce ai scris si pana acum si apreciez.am senzatia ca nu se poate purta un dialor camaraderesc cu unii carora li s-a ridicat la cap puterea sindicalista a banului.pacat de efortul facut si de sperantele sindicalistilor niciodata rezolvate de dogaru,macovei,pricina si alti exaltati furiosi pe cei ce au curajul sa nu admita,fie si numai aici,insulte si afronduri de mahala de tipul celor afirmate de Comitetul de Organizare.al cui comitet,nu se stie.urata treaba domnilor sindicalisti.

    RăspundețiȘtergere